Няколко причини да изберете чорапогащник с татуировки

2016-11-20 09:32:44, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Стил / Аксесоари

Оцветете своя аутфит с чорапогащник с ефектен дизайн


Решението да си направиш татуировка определено не се взема лесно. Много често някои хора се отказват от идеята заради редица съмнения – колебанието каква точно татуировка да бъде, как ще се отрази на кожата, има ли вероятност да им омръзне след време, ще изглежда ли точно така, както искат, ще бъде ли естетична и т.н., и т.н.

Ако не сте готови за подобна стъпка, винаги можете да изберете просто... чорапогащник, имитиращ татуировка. Да, този вариант не е за пренебрегване. Ето и няколко причини да заложите на такъв аксесоар.


Снимка: Instagram.com

Това е лесен начин да видите себе си с татуировки. Макар татусите върху чорапогащника да не са истински, те са реалистични и ще ви дадат представа за това как изглеждате с трайна рисунка върху вашите крака.

Чорапогащникът, имитиращ татуировки, е идеално средство за разнообразяване на вашия аутфит. Освен това е повод да изпъкнете в тълпата и да замените обикновените чорапогащници с нещо по-свежо и интересно.

Снимка: Instagram.com

Няма как да не се съгласим, че всеки човек понякога потъва в сивото ежедневие, особено в мрачните студени месеци. Точно в такъв момент една малка промяна или експеримент са добре дошли. Както много дами са установили, винаги, когато разнообразят своето облекло, натрупват малко допълнително самочувствие и се чувстват по-добре. А обуването на чорапогащник, имитиращ татуировки, е по-невинен експеримент от трайно татуиране, нали така?

Цветя, надписи, птици - няма проблем. Дизайните на чорапогащниците с татуировки са разнообразни и можете да изберете този, който в най-голяма степен изразява вашата индивидуалност. Когато даден чорапогащник ви омръзне, лесно можете да го свалите и замените с друг. А и винаги ще можете да съобразите „татуировката“ върху него с подбраното за деня облекло.


Снимка: Instagram.com

Друга причина да изберете този вид чорапи, е любопитството, което много хора изпитват към трайните рисунки, без значение дали самите те са си направили такава. Подобно интересно решение може да се окаже чудесна причина да завържете разговор с усмихнатите колеги от съседния офис например.


Снимка: Instagram.com 

Най-хубавото е, че и сами можете да си направите такъв чорапогащник. Просто потърсете в интернет за инструкции и необходими материали. Дори да не сте умели в рисуването и дейностите „направи си сам“, подобна идея е перфектен повод да се съберете и забавлявате с приятелки, като запълните деня си с нещо ново и различно.

Надежда Стоянчева по материали на huffingtonpost.com

 

Сподели
Етикети: Мода / Стил / Аксесоари /
Коментирай
Покажи коментарите