Певицата Тита озвучава детска приказка

2017-11-20 14:52:09, публикувано от Камелия Петкова в / Здраве / Емоции / Дух / Деца и родители

В подкрепа на SOS Детски селища България - чуйте я!


Атрактивната Тита се включи за първи път в благотворителната кампания на NIVEA в подкрепа на Сдружение SOS Детски селища България.
Певицата е сред най-младите участници в инициативата озвучи приказката „Мая и загубената магическа пръчица“ с ентусиазъм и артистичност.


„Едни от най-хубавите ми детски спомени са приказките за лека нощ, които по-голямата ми сестра ми четеше. Вярвам, че историите трябва да носят позитивни послания и да възпитават и учат децата на истинските ценности в живота – закрила, любов, нежност и грижа, затова реших да стана посланик на кампанията „Приказни моменти на грижа“.

Приказката е част от кампанията, която NIVEA провежда за трета поредна година, за да подпомага развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск, да загубят закрилата на своите родители.

В рамките на инициативата ще бъдат дарени по 30 стотинки от всеки закупен продукт от лимитираната серия NIVEA Crème с детски приказки.

Всички популярни личности, които ще вдъхнат живот на приказките от лимитираната серия като ги озвучат, ще бъдат достъпни в „приказен“ плейлист. До момента като посланик на инициативата се включи обичаната актриса Силвия Лулчева, която озвучи „Мая и Зайо отиват на езда“.

Всички любители на синия крем могат да подкрепят инициативата, като споделят във Facebook с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа своята кратка позитивна приказка, посветена на семейството, грижата и обичта. Всяка седмица петима автори, изтеглени на лотариен принцип, ще получат награди от NIVEA. А една от приказките ще бъде озвучена от българска популярна личност и анимирана с рисунки на децата от Сдружение SOS Детски селища България.
 
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите