Писмото, което всяка жена заслужава да получи

2016-11-15 09:11:46, публикувано от Камелия Петкова в / Емоции / ОТличен опит

Знаеш ли, любима... Пепи Гърбучева с чернова на най-любовното писмо

Здравей, Любима! Знаеш ли колко пъти си ме разтърсвала само с поглед и караше сърцето ми да блъска лудо, до пръсване? Знаеш ли, че когато само с появата ти времето спираше, а аз отчаяно се молех да го задържа, защото не можех да ти се нагледам? Не можех да се наситя на гладката ти кожа, не можех да се нагледам на топлите ти очи, които често ме гледаха учудено, объркано и леко уплашено. И в същия миг - с безмерна любов.

Знаеш ли, Любима, ти разтърсваше цялото ми същество и никога не съм се чувствал по-жив, по-щастлив и по-благодарен, че те има! Ти - безкрайно търпелива, понасяше стоически всичко.
Отгатваше желанията ми, още преди да съм ги произнесъл. Разсмиваше ме и ме натъжаваше. Прости ми, Любима, че бях безразличен тогава, когато си имала най-много нужда от мен и от подкрепата ми, а аз ти отвръщах с мълчание.

Затварях се в ''моя'' свят, като често забравях, че той в действителност е наш. Не смеех да те погаля, да те докосна, защото решавах, че не го желаеш, но сега разбирам, че грешно съм разчитал знаците.

Сега обаче зная, че когато замълчиш, то си дълбоко наранена. Често забравях да ти кажа, Любима, колко те обичам, и колко държа на теб! Защото си жена с много силно и незабравимо присъствие, жена, в която се влюбих още от първия миг и още си спомням, когато слънцето огря лицето ти и ме погледна право в очите. Толкова топла и толкова позитивна, жена като дете, жена силна и чуплива.

И ще съм ти благодарен доживот, че ми показа какво е Любов. Обичам те с всичките си шарени и непостоянни настроения, защото ме дърпаш напред, когато засядам в моите си бездни, и не ме оставяш намира, докато не ме заведеш на слънце, където да застанем заедно. Обичам те!

Пепи Гърбучева
Снимка: pixabay.com

 

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите