„Пожелай си!“ с нова кампания за дарение на ин витро процедури

2017-01-05 16:21:56, публикувано от Камелия Петкова в / Емоции / Случки / Истории / Деца и родители

​Медицински център събира средства за двойки с репродуктивни проблеми чрез разпространение на благотворителен календар

Повече млади семейства у нас да изпитат щастието да прегърнат свое дете - това е целта на поредната инициатива на благотворителната кампания „Пожелай си!“, която набила средства за двойки с репродуктивни проблеми.
Тя стартира в началото на декември с разпространение на календари. За момента са закупени повече от 600 броя, а до края на кампанията на 23 януари се очаква да бъдат продадени и останалите 900 календара. По този начин повече нуждаещи ще получат специализирана помощ.

С помощта на „Асоциация на студентите медици от Пловдив“ в търговския център в града под тепетата, кампанията предизвика голям интерес и желание за подкрепа.

Екипът на клиниката, който създаде каледнара, има за цел освен да набере средства за благотворителната инициатива, също така да предаде емоцията и щастието на пациентите, които са се сблъсквали с репродуктивен проблем, но успешно са го преодолели посредством усилията на медиците. За страниците на изданието са заснети реални жени и двойки, които вече са станали щастливи родители, или на които предстои радостното събитие.

Календарът ще се продава благотворително, на минимална цена от 8 лв. Средствата от продажбата отново ще бъдат дарени за каузата. Разпространението на изданието ще обхване повечето медицински и дентални центрове, обществени места, салони за красота.

Финалът на кампанията ще се проведе на 23 януари 2017 г. в клиниката, където ще бъдат обявени резултатите и имената на двойките, които ще могат да се възползват от събраните средства. Финансирането ще отиде единствено за нуждаещите си двойки, толкова на брой, колкото позволяват събраните средства.

 

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите