Пролетна мода, представена от момичета като нас и вас

2017-03-16 19:22:46, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Стил

Обикновени хора представят стилни пролетни предложения в мол - красотата съществува във всички размери

Park Center ще представи пролетните колекции на своите модни брандове с уникално ревю на 8 април (събота) 2017 г. Уникално, защото няма да участват модели, а „обикновени хора“.

Винаги сме мечтали да крачим по модните подиуми, и гордо да представяме най-елегантните силуети, но липсата на заветните 60-90-60 си е сериозна спирачка. Идеално! Защото красотата не се крие единствено в обиколките. Красотата е много повече от това – чар, елегантност; начинът, по който отмятаме коса; усмивката; любовта към самите нас, към приятелите; страстта към модата; постъпките ни и изобщо всичко онова, което ни прави уникални!

Всяка от нас може да се включи в играта „Пролетта те предизвиква“ на http://www.parkcenter.bg/campaign2 и да попълни формата за участие. Крайният срок е 25 март.

Вярваме, че всеки е красив по своему. И искаме да покажем това особено на младите хора и по-специално на подрастващите. Те всеки ден са изложени на влиянието на социалните медии, в които се публикуват предимно снимки - обработени с всякакви филтри и приложения, че често не отговарят по никакъв начин на действителността. Младежите са особено податливи и непрекъснато гонят нереални стандарти и губят себе си.“, казва Виолета Цонкова от мола.

Водещ на ревюто на 8 април ще бъде Наско от БГ Радио, а специални гости ще са Нора Караиванова, Маги Джанаварова, Гергана Николаева, Радина Думанян, Лео, Играта, финалистите от кампанията „Твоят нов имидж“ и детска балетната школа „Маша Илиева“.

Подробности за ревюто на #ParkCenter търсете на сайта на мола – www.parkcenter.bg, както и във Facebook - https://www.facebook.com/ParkCenterSofia/.

Снимки: Лилия Йотова

Сподели
Етикети: Мода / Стил /
Коментирай
Покажи коментарите