Розовото е новото русо - 10 звезди го доказват

2016-11-16 14:20:36, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Коса

50 нюанса розово или защо този оттенък на косата стои добре на всеки

Официално можем да кажем, че розовото е новото русо в Холивуд. Бонбонените нюанси определено се смятат за най-актуалните и дръзки в модата днес. Представяме ви 10 звезди, които се присъединиха към отбора на розовокосите.

Кейт Хъдсън


Снимка: pinterest.com

Чаровната актриса впечатли всички със своята екстравагантна визия още на специално събитие в чест на филма „Как да разкараш гаджето за 10 дни“, където си партнира с талантливия си колега Матю Макконъхи. Хъдсън не остана незабелязана от никого с розово-златистия акцент в косата си, който подчертава по неповторим начин нейната женственост.

Ийв


Снимка: pinterest.com

Раппевицата и актриса Ийв също е променила част от звездната си визия, като е запазила част от естествените си тъмни корени на косата и ги е съчетала със златисторозови полутонове, които са в уносон с нейния шоколадов тен.

Кейти Пери


Снимка: pinterest.com

Кейти Пери е любимката ни, която експериментира най-често със звездния си имидж. И този път певицата не ни разочарова - показа новата визия на косата си в преливащи се от тъмно към светло розови тонове.

Зейн Малик


Снимка: pinterest.com

Бившият изпълнител на британско-ирланската бой банда One Direction Малик през последната година променя постоянно цвета на косата си - тя варираше от зелени през сиви и сега - розови тонове, оформени като пламъци, "изригващи" от главата му. Чудничко!

Сиена Милър


Снимка: pinterest.com

Освен актриса, Сиена е успешен модел и моден дизайнер и никак не се притеснява да внесе доза премерена ексцентричност във външността си. Топлите бледо розови нюанси са подходящото средство, което безкомпромисно подчертава звездната ѝ визия.

Кайли Дженър


Снимка: pinterest.com

Отборът на розовокосите постоянно се увеличава и Кайли Дженър вече е част от него. През октомври красавицата публикува снимка в Instagram, на която е с променена визия на косата си.

Рита Ора


Снимка: pinterest.com

Определено няма как да подминем промяната в косата на Рита Ора, която многокрано е показвала, че не се притеснява да променя прическата си. Розово-златистият оттенък е лесна и впечатляваща промяна от платинено русата коса.

Ел Фанинг


Снимка: pinterest.com

Младата актриса, която помним от "Аз съм Сам", "Таткова градина", "Странният склучай с Бенджамин Бътън" и други холивудски кинохитове през юни показа розова-златистата визия на косата си, която носи едва за около 3 седмици.

 

Никол Ричи


Снимка: pinterest.com

През последно време Никол Ричи също показва смелост, като премина през няколко различни багри на косата си. Последният писък в косите на ексцентричната модна дизайнерка е в ярко розово, както я видяхме на музикалните награди в Лос Анджелис.

Кейли Куоко


Снимка: pinterest.com

Младата актриса Куоко определено успя да изненада всички с драстична промяна, която, по нейни думи, отдавна е искала да предприеме. И, съгласете се - много ѝ отива!

 

 

 

Сподели
Етикети: Красота / Коса /
Коментирай
Покажи коментарите