Сцена под звездите в 12-я час

2016-12-08 10:56:43, публикувано от Камелия Петкова в / Музи / Сцена / Музика

БНТ подарява вълшебна нощ за 18-а Нова година

За 18-а поредна година Българската национална телевизия и Столична община ще направят новогодишната нощ неповторима с концерта „Сцена под звездите“, който по традиция се провежда на площад „Княз Александър I“.
От 22:00 ч. на 31 декември до 1:00 ч. на 1 януари празникът на открито отново ще се излъчи на живо в програмите на БНТ1 и БНТ Свят и ще направи съпричастни зрителите пред малкия екран.

Водещи на празничния спектакъл ще бъдат певицата Йоанна Драгнева и журналистът Георги Любенов. В програмата ще участват някои от най-популярните български изпълнители, сред които Владимир Ампов-Графа, Поли Генова и Studio 121 с хореограф Милен Данков, инди-рок музикантите от JEREMY, група  „Тангра“, както и Берковската духова музика, ансамбъл „Български ритми“. В събитието ще се включат и млади таланти от риалити формата „Голямото рок междучасие“ на БНТ1.

Всяка година „Сцена под звездите“ обединява близо 20 000 българи, които посрещат заедно Нова година с впечатляваща празнична заря, много музика, танци и настроение на площад „Княз Александър I“. Традиционно над 1 милион зрители проследяват музикалното събитие пред телевизионния екран, съобщават от обществената медия.

 

 

Сподели
Етикети: Музи / Сцена / Музика /
Коментирай
Покажи коментарите