Скарлет Йохансон зашеметяваща на премиерата на "Дух в броня"

2017-03-23 20:59:48, публикувано от Камелия Петкова в / Случки / Музи / Видео / Личности / Кино и TV

Сексапилната актриса в Париж

Зашеметяващата Скарлет Йохансон се превърна в център на вниманието на синия килим в Париж миналата вечер. Премиерата на Дух в броня беше събитието на вечерта във френската столица, а актрисата в главна роля се превърна в център на вниманието със стилен тоалет и секси боти на зашеметяващо висок ток.


Дългоочакваната екранизация на японската манга вече започна своя славен поход в Европа, тръгвайки от Париж, където впечатли избраните малцина да бъдат сред първите да гледат филма.


 
За филма:
Създаден по световноизвестната манга, Дух в броня ни въвежда в света на Майора (Скарлет Йохансон) – уникален по рода си хибрид между човек и робот. Тя ръководи елитната част Отряд 9, чиято основна функция е да се противопоставя на най-опасните престъпници и екстремисти. Сега пред специалния отряд се изправя враг, чиято единствена цел е да унищожи всички разработки в кибертехнологиите на Hanka Robotic.


 
Режисьор на Дух в броня е Рупърт Сандърс, а в ролите са Скарлет Йохансон, Такеши Китано, Дайсуке Арамаки, Жулиет Бинош, Майкъл Пит, Пилу Асбек и Каори Момой.
 
 Дух в броня е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 31 март 2017.

https://youtu.be/KMbpQZz0sxc?list=PLJxWbzPOjmEdNAjHLqD219EFW5aER44-E
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите