Слънцето е в косите на Елен Колева и Марина Кискинова

2016-07-08 11:28:43, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Случки / Личности / Коса / Грижа за кожата

Летните визии на актрисата и певицата след „диета“ за коса

Елен Колева и Марина Кискинова се включиха в атрактивна демонстрация, за да подчертаят преимуществата на различните терапии за експертна грижа за косата и кожата през лятото, които предлага SELENA ES.

И двете дами са с нов цвят на косата за лятото и по време на представянето и специалисти им направиха „диети” за коса с интересен ефект.

Елен Колева смени черния цвят с топъл шоколад, като нейната „диета” включва витамини, липиди, протеини и медиатори, важни за здравината на косъма.

Елен Колева - ретро и шик

„След като ми боядисаха косата и я изсветлиха не само, че ми запазиха структурата, но тя е и с видимо по-добро качество.


При такава силна процедура обикновено косата много се изсушава и уврежда, но в този случай блясъкът е два пъти по-голям, от преди. Установих, че продуктите са изключително щадящи”
, разказва Елен Колева.

На Марина Кискинова, която преди броени дни се върна от море, бе направена възстановяваща терапия по време на боядисването с актуалния подтиснат меден цвят. След това на нея също ѝ беше приложена специална „диета” за коса, включваща протеини и овлажнители за обем.


След процедурите Марина установи, че косата ѝ е много по-мека, пластична и еластична. Тя е впечатлена от дълготрайния ефект на терапията и това, че косата стои задълго подредена и стилизирана.

Марина Кискинова сложи очила

Милен Илиев от марката обясни, че всички използвани продукти са с комплексно действие – и за коса, и за кожа и имат UV филтри. Трайността на терапията е един месец, което дава възможност косата да бъде предпазена и защитена от вредните въздействия през лятото за по-дълго време.

Продуктите включват девет серии с иновативни технологии и импрегнирани около 30 натурални съставки.

Милен Илиев обърна специално внимание на избора на измивни продукти през лятото. Те са изключително важни за отстраняването на солта от морето и вредните химикали от басейните, както и за създаване на филм за защита на кожата. Комбинацията от морска вода и слънце е изключително вредна за косата и често допускана грешка през лятото е, че не се използват слънцезащитни продукти за коса.

Сред полезните съвети, които Милен Илиев отбеляза, са също носенето на подходящи шалове и шапки, които освен кожата предпазват и косата от вредното въздействие на слънцето.

Снимки: © Хайлайф

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите