Стикери за коса - последната тенденция в удължаването

2017-03-08 16:49:25, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Коса

Съветите на "Магама"

Вили Боршукова, коафьор, перукер и собственик на салони „Магама” заедно със своя екип, е създала нова разработка на стикети за удължаване на коса с подобрено качество. Стикерите, които имат много предимства, дават възможност за бърза промяна и позволяват да се експериментира веднага с асиметрии, цветове, брeтон, кичури и др.

При новите стикери „Магама“ лепенката в горната част е по-фина и те могат да се използват и при тънки коси, казва Вили Боршукова. Тя обяснява също, че при новата разработка е използвана индийска коса с подобрено качество, постигната е богата цветова палитра, която включва и много ярки цветове, а лепенката за поддръжка е по-здрава и с по-високо качество на лепилото.


Освен за удължаване, широкото и лесно приложение на стикерите включва придаване на повече обем, ефектно етажиране и впечатляващи цветни акценти с отделни кичури. Със стикерите могат да се използват всички видове стилизиращи средства – маши, преси, лакове и др. Правенето на по-сложни прически също не е проблем, както и следването на модните тенденции при косите като цяло.

„Важно е самите фризьори да са запознати с професионалното прилагане на стикерите за коса, техниките и последните тенденции в удължаването. Тяхно задължение е да помагат на дамите, които им се доверяват, да се възползват от предимствата на този метод, да експериментират с дължини и цветове в косите“, акцентира Вили Воршукова.


Нейният екип организира поредица от семинари за поставяне на коса на стикери „Магама“ – във Варна, Пазарджик и Русе през април, във Велико Търново през май и в Бургас през юни. Всички дати, програмата и допълнителна информация за семинарите можете да видите тук.

Източник и снимки: "Магама"

Сподели
Етикети: Красота / Коса /
Коментирай
Покажи коментарите