Съблазнете Го без думи

2015-05-15 18:17:51, публикувано от Антоанета Салфидж в / Емоции / Любов и секс

Как да флиртувате с харесвания мъж емоционално и пълноценно, без да изречете нито една дума, само с погледи и жестове

В природата женските екземпляри избират партньорите си мъже, а не обратното – това биолози и естествоизпитатели са доказали отдавна. Жените са тези, които допускат да бъдат ухажвани, наблюдават спокойно битката за внимание, която позволява докосване и интимни ласки. Така е не само при животните, така е и при хората, убедени са психолозите. Тогава защо млади момичета, а и жени да не могат да привлекат вниманието на мъжете, които харесват и това е независимо от възрастта, интелигентността и красотата?!

Статистика
Демографските показатели за Европа, включително и за България в това отношение са смущаващи. Възрастта на „сериозните“ връзки, които водят до създаване на общ бит, става все по-висока и отдавна е минала границата на 18-годишната зрялост. Средната възраст, на която средностатистическият български мъж встъпва в граждански брак, е около 30 години, а при жените – 26,8 години. Същевременно, модерните момичета и жени все повече отлагат момента на превръщането им в майки и една от причините със сигурност е невъзможността да изберат достоен баща на своето потомство.


Привличане
За да привлечете мъжките погледи не се изисква кой знае какъв интелект, дори не са нужни думи. Достатъчен е само един поглед, който да даде сигнал на партньора за старт на играта на ухажване. Именно този поглед обаче е решаващ. Посланието му трябва да е ясно разпознаваемо: „Ти ми харесваш, погледни ме!“. Той трябва да е отправен в точният момент, на точното място и да установи контакт с човека, който жената си е харесала.

Този сценарий изглежда изключително прост, но всъщност се оказва сложен и недопустим за много жени. Тяхната интуиция е притъпена заради твърде високото его, многото знания и социалното маниерничене, съобразено с неписания кодекс за благоприличие в обществото, според изследователи.
Мили дами, ако искате да не пропъдите мъжа, който ви е „по мярка”, когато го срещнете, се отпуснете. Послушайте интуицията си и разкрепостете тялото си от веригите на социалните правила. Комуникирайте с езика на тялото – MisIs ще ви обясни как да си общувате дълго, емоционално и пълноценно без да изречете нито една дума! Останалото зависи от вас.

Изхвърлете предразсъдъците и комплексите
Мъжът решава с коя жена да бъде – това е абсолютно невярно. Забравете този предразсъдък, иначе сте обречени на самота и нещастни любовни отношения. Всъщност, мъжете обичат да бъдат харесвани, дори много повече от жените. Те също имат висока самооценка и се страхуват да направят първата крачка. След като осъзнаете това, можете да овладеете ситуацията, като започнете играта.

Не се самобичувайте с мисли от сорта: „Аз не съм привлекателна, кой ще пожелае да се запознае с такава пухкава и безлична жена като мен?“, „А ако не му се харесам?“, „Днес не съм облечена подходящо...“ Просто си изберете мъж и спокойно го погледайте. Няма да чакате дълго.

Усмивката поставя началото
С какъв мъж искате да общувате? Естествено е да ви привличат ведри, жизнерадостни личности, които излъчват положителна енергия. Значи такава трябва да бъдете и вие. Открит и искрящ поглед, съчетан с широка, искрена усмивка – това е работеща формула за успешно приковаване на мъжкото внимание. Не казвайте: “Аз нямам хубава усмивка, предпочитам да не се усмихвам.“ Всяка жена изглежда по-лъчезарна, ако се усмихне, и всяка може да го прави - просто някои го правят по интуиция, а на някои им трябва време, за да си го припомнят. Отделете си време и тренирайте пред огледалото, докато намерите най-чаровната си усмивка.

Магията на погледа
Има най-различни погледи, които ще придърпат избрания мъж по-близо до вас, без да си помръднете пръста! Ето няколко варианта:

  1. Когато установите контакт с очи, може едва забележимо да премигнете и да се усмихнете, сякаш разрешавате запознанство.

  2. Зениците на човек се разширяват, когато той е в добро разположение на духа, или е сексуално възбуден и заинтересован. Насочете поглед към обстановката зад фиксирания мъж, а после рязко преместете очи върху него. От бързото преместване на фокуса вашите зеници ще се разширят.

  3. Не свеждайте поглед от мъжките очи, просто бавно ги поглеждайте из под веждите – отново и отново.

В прастарата игра на съблазняване няма забранени погледи, стига да не изглеждат театрални и изкуствени.

Игра с косата
Дългата, вълниста, ухаеща на свежест и чистота коса, която приятно се вплита и плъзга между пръстите, е описани от мнозина поети и със сигурност е блян за всеки мъж.
Демонстрирайте цялата прелест на вашата коса – ароматизирайте я, бъдете винаги с хубава прическа. Играйте си с кичурите, например заровете показалец в някоя букла и закачливо я завъртете около пръста. Това движение гарантирано прави впечатление, излъчва невинност и приглушена еротика - именно това обезоръжава мъжете.

Малко по-надолу
Докато си играете с косата, „случайно“ оголете шията. Този жест също подлудява мъжете, особено тези, които вече са се вторачили във вас. Красивите извивки на женската шия са сред най-сексапилните части на тялото.

Съблазнителна походка


Свободна от бедрата надолу, пластична и лека, като на газела – след такава походка със сигурност ще се обърне всеки мъж. Даже и да не успеете да постигнете професионалната грациозност на манекенка или танцьорка, опитайте се да вървите спокойно, уверено и със самочувствие. Гърбът трябва да е изправен, плещите отворени, коремът - прибран, крачките да са бавни и малки, а погледът, той небрежно трябва да изучава периметъра пред вас, докато случайно попадне и се спре за миг върху избраника.

Упражнение: За да научите кокетната походка, навън носете дълга тясна пола, а вкъщи може да потренирате, като привържете краката си с 25-сантиметрово въженце и крачите така в стаята. Не забравяйте, че при красивата походка първо се движат краката, а след това корпуса.

Пози на седене и стоене
Интерес към събеседника може да демонстрирате и чрез положението на вашите крака. Ако разговаряте с мъжа, който ви харесва, внимателно насочете пръстите на краката към него. Така ще му намекнете, че сте заинтригувани от него и ще предизвикате ответна реакция – благодарност и доверие. Не дръжте ръцете скръстени, а покрай тялото.
Ако сте седнали, може да кръстосате елегантно единия върху другия крак. Така ще изглеждате по-изящно и секси. Само но преигравайте и не прекалявайте с демонстрацията на вашите прелести. Излишната откритост стряска мъжете.Синхронно общуване
Събеседникът винаги харесва да срещне някой подобен. Такъв, който да говори на неговия език, да се увлича по същото хоби, да има сходна с неговата гледна точка. „Ние с теб сме от една кръвна група“ – така се изразяват сродните души.

За да види мъжа във вас сродна душа, използвайте следната хитрост - отразявайте като в огледало неговите пози и жестове: той поставя чашата на масата – поставете я и вие; той пъха ръка в джоба – пъхнете и вие вашата в своя джоб; той променя позата – променете я и вие. Мъжът ще се отпусне и ще се почувства в безопасност във вашето присъствие.

Вслушайте се в неговия дъх и се постарайте да дишате в същото темпо. Но не прекалявайте. Папагалското повтаряне може да му се стори като подигравка – всичко е в премереното копиране на жестове.
Флиртувайте с финес! 

Антоанета Салфидж по идея на passion.ru

 

Сподели
Етикети: Емоции / Любов и секс /
Коментирай
Покажи коментарите