Светило в гинекологията преглежда във Враца

2017-07-30 16:22:33, публикувано от Камелия Петкова в / Здраве / Полезни идеи

Д-р Дионисия Куцюруба изнася и беседи за женското здраве

Кампания за геникологичното здраве стартира във Враца и само за два дни бяха прегледани над 40 жени от водещ европейски специалист по въпросите на женското здраве - д-р Дионисия Куцюруба.
Тя постави начало и на серия разговори, посветени на гинекологичното здраве на жени в различни възрасти, които ще се организират от Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца и фондация „Докосни щастието” и ще бъдат посветени на гинекологичното здраве на жените в различни възрасти.

Д-р Куцюруба е международен авторитет в областта на гинекологията и мастология. Присъстващите успяха да си запишат и първите часове за прегледи в новооткрития кабинет, в които тя ще консултира. Водещата идея на фондацията е да предостави здравни услуги с внимание не само към клиничния резултат от лечението, но и към емоционално-психологическия комфорт на пациентите.
Адресът е: град Враца, ул. „Цвятко Бобошевски” 4. Повече информация за кабинета и начините, по които може запишете час за преглед, ще откриете във фейскук страницата на фондация „Докосни щастието”, или на място в Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif
 

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите