Том Круз в света на чудовищата

2017-04-03 18:29:20, публикувано от Камелия Петкова в / Случки / Музи / Видео / Кино и TV

В новия трейлър на "Мумията"

Един древен свят на чудовища и зли сили, станал символичен за златните години на Холивуд, ще възкръсне този юни в зрелищното приключение "Мумията" с участието на Том Круз.


Новият трейлър на филма ни потапя в историята на митична древноегипетска царица, погребана жива преди хиляди години заради злите сили, които е призовала.


В ролята на египетската красавица е София Бутела (Стар Трек: Отвъд). Звездният актьорски състав на филмовото приключение се допълва от носителя на Оскар Ръсел Кроу и Анабел Уолис.
 

Когато героите на Том Круз и Анабел Уолис случайно се натъкват на древна египетска гробница, дори не подозират, че това не е обикновено светилище на загинал преди хиляди години владетел, а затвор за зла царица, която се е възползвала от своята власт, за да се сдобие със зли сили. Аманет била затворена дълбоко под земята, за да бъде спряна.


Героят на Том Круз я освобождава по невнимание в наши дни, той дори и не подозира апокалипсиса, който е на път да бъде отприщен. Защото древноегипетската царица няма да се спре пред нищо, докато не преобрази нашия свят според нейните желания.


Мумията идва в кината, IMAX и 4DX на 9 юни

https://www.youtube.com/watch?v=7QUkHZDFXTw

Източник и снимки: "Форум Филм България"
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите