Ухание в цвят с шедьоврите на Missoni

2016-02-27 18:35:34, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Ухания

Новият аромат на марката залага на модерните цветове за 2016 г.

  
Модерните нежно розов и тюркоазено син нюанси, преливащи се във флакона, грабват първо погледа, а след това и сърцето на жените, които обичат цветно-плодовите ухания с новия аромат на марката Missoni – Missoni.

Той излезе на пазара през ноември 2015 и е пленителен с лъчезарно съчетание – на цитрусовите нотки бергамот, лимон и кедър, топлите круша и жасмин, меките дървесни сандалово дърво и тонка... Ароматът е създаден от младата парфюмеристка Куентин Бишу, на която дизайнерката Анжела Мисони възлага задачата да пресъздаде женското очарование и съблазън чрез ухания.

Цветният флакон пък е вдъхновен от изкуството на венецианските стъклари и отразява в пълнота естетиката на италианската къща.

Това не е първият случай, в който Missoni въздейства на всички сетива чрез уханията си.

Вдъхвайки един от предишните дамски аромати Acqua Missoni, в съзнанието моментално изниква слънчев италиански пейзаж. Не само заради топлата и богата цветна комбинация от бергамот, пъпеш, грозде, божур, момина сълза, нарцис и ириси, но и от светлината, струяща от тюркоазенозелената бутилка на парфюма.


Така е и с Missoni Colori - Missoni Giallo Missoni for women - цветно-плодовото ухание, създадено преди 8 години, създаващо усещане за пролет с топлооранжеви багри на плакона и нежни радостни нотки бергамот и магнолия.

Снимки: fragrantica.com

Сподели
Етикети: Мода / Ухания /
Коментирай
Покажи коментарите