Ветеринарни лекари ще отговарят на въпроси за кучетата-бебета

2017-05-26 10:43:32, публикувано от Камелия Петкова в / Дом / Домашни любимци

PURINA® и 60 ветеринарни клиники в страната, организира онлайн обучителни сесии и безплатни профилактични прегледи за домашни любимци

Онлайн обучителна лекция от поредицата PURINA® Ветеринарни лекари на живо, посветена на специалните нужди и правилната грижа за кученцето-бебе, е на 27 май.

Точно в 11:00 часа на Фейсбук страницата на PURINA® България ветеринарните лекари от клиника „Син кръст“, д-р Цветан Велев и д-р Пламен Кьосев, в реално време ще отговарят на всички въпроси, свързани с отглеждането, храненето, имунната система и предотвратяването на болести при кучетата-бебета.
Инициативата се осъществява с подкрепата на над 60 ветеринарни клиники в цялата страна и е насочена към подобряване на качеството на живот на домашните любимци и улесняване на достъпа до медицинска помощ.

В ролята на модератор на онлайн дискусията отново ще влезе популярният хип-хоп изпълнител - Играта, а потребителите ще могат да се включат и да зададат своите въпроси към лекторите както предварително, така и в реално време. На финала на уебинара потребителите ще получат покана за безплатен профилактичен преглед във ветеринарна клиника по избор. Списък с партньорските клиники, можете да се открие тук: https://www.purina.bg/news/webinar-dog


Тази година PURINA® в партньорство с 60 ветеринарни клиники в страната организира серия от онлайн образователни лекции, по време на които специалисти ще разяснят на потребителите:
- кои са основните симптоми на различни заболявания при животните,
- как собствениците им да предотвратят появата им,
- каква и спецификите при хранене на домашния им любимец.


Първата лекция се проведе на 25 март, като в нея гост-лектори от Централна Ветеринарна Клиника в София съветваха потребителите за специфични нужди и най-често срещани проблеми при кучета от дребни породи. Видеото постави своеобразен рекорд, като бе гледано на живо от над 5000 стопани и събра над 30 000 гледания в рамките на седмица.

Сподели
Коментирай
Покажи коментарите