Всичко започва в мига, в който ти пораснат цици!

2017-03-06 12:44:31, публикувано от Камелия Петкова в / Емоции / Музи / Книги / Любов и секс

Разказ на Йоана Мирчева от сборника "Женски работи"


Че новата книга "Женски работи" ще бъде сред литературните хитове на годината, е несъмнено. Сборникът с разкази на отракани и талантливи писателки има премиера на 7 март. Къде, как и кои са замесени, може да видите тук.
А ние ви предлагаме един от покъртителните разкази - на Йоана Мирчева, който ще ви накара да погледнете на живота под един по-джазов ъгъл.

ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР

автор: Йоана Мирчева

Всичко започва в мига, в който ти пораснат цици! ( в случай, че ти пораснат де!) Отключват се поредица от събития, които дори не знаеш как да си обясниш. Първо баща ти вече не смее да те прегръща и му е некомфортно, та започва само да те потупва по рамото. След това усещаш, че не можеш да скачаш на ластик както преди, а за оная скачанка, в която има и циганското колело, направо забравяш, защото стават гафове и цялата площадка зяпа.

Като стане студено се чудиш защо Кристиян от третия чин се хипнотизира от блузката ти, която не е нищо особено и само мънка. Да не говорим, че ограничаваш тичането, белият бански с рибките е аут завинаги, но все още не влизаш в някой секси сутиен, за да се заявиш напълно пред обществото, че си жена. Намираш се едва в началото, когато една смътна идея се прокрадва в съзнанието ти. Познанието, че имаш нещо... две неща, с които май не всички ще се сдобият и че си задължена да ги използваш за добро! Твоето лично добро!

Правилникът за използване на чифт добре развити гърди гласи следното:

  1. Никога не ги развявай безразборно пред жени, които си нямат. Запомни: те не са твоят таргет!

  2. Ако ще показваш бюст, па земи скрий останалото! Запомни: мъжът може да се фокусира върху две неща едновременно, но те трябва да са в съседство и на една права линия с разстояние помежду си не повече от 1/3 от общата дължина (това е най-близкото до математичеси термини, което мога да приложа в просто изречение).

  3. Когато срещнеш друга жена с големи цици, хеле пък ако се окажат по-големи от твоите. Или просто по-големи от всички, защото са огромни... ами, прави се, че не ги забелязваш! Запомни: Територията си е нейна, да се оправя!

Сега ви е ясно, защо мацките, които си слагат силикон изпитват огромна нужда да започнат да носят блузки, направени като за Миньоните. Те просто не знаят кодекса, защото в оформящите години са ги мислели за Кристиян от третия чин.

Но госпожица Маркова е преживяла всичко, защото има цици от пети клас. Сега тя е някъде съвсем в края на 30-те си години, но не можеш да ѝ ги дадеш. Преподава биология на 7-ми клас и докато рисува чехълчета и амеби на дъската, зад нея чува кискане, щракане на селфита и си спомня с въздишка добрите, стари времена в началото на учителската си кариера, когато рисуваше с цветни тебешири по дъската и клокочещата супа от хормони зад гърба ѝ поне малко от малко се владееше в нейно присъствие. Сега не разбираше дори какво означаваше нейната снимка, качена във фейсбук от един ученик, докато тя говори нещо в час с коментар „Boobies!”. После провери в гугъл и го затвори веднага огорчена. Пак цици! Проклятието в нейния живот.

Когато постъпи на работа на 26 години, директорът не се впечатляваше от уменията ѝ, колкото и да бяха показателни. Когато даваше мнение или предложение, винаги чуваше:

- Да, да, разбирам Маркова... Чудесно облекло!

Обличаше се максимално прикрито, но всички по-възрастни колежки не я долюбваха и вечно я смятаха за недостатъчно компетентна, сравнение с тях.

Няколко месеца след постъпването си на работа започна флирт с г-н Тенев по физкултура. Който и досега я лъже, че ще зареже жена си заради нея. За разлика от сега, тогава обещанията му не бяха придружени с оплешивяване. Тенев обожаваше тя да му прави свирки във физкултурния салон, което е доста сложно за логистиране и трябва перфектна организация. Тя винаги се появяваше на време, ако не- получаваше забележка, вписвана в секс бележника ѝ, в който той оценяваше представянето ѝ и пишеше оценки за срока.

Г-ца Маркова по едно време се притесни, че се е замесила с откровен перверзник и го следеше как се държеше с ученичките си, но нямаше нищо притеснително. Тенев просто беше най-скучния човек на света. Даскал на работа и даскал в леглото. По-късно го хвана да се отърква в един тепих за джудо и разбра, че ако има криввания от пътя, те са по-скоро в посока неодушевени предмети.

Но тя вече се беше влюбила. Една вечер дълго размишляваше в какво точно. Все пак беше биоложка, наясно е с влиянието на хормоните в човешкото тяло, основите на сексуалното привличане, естествен подбор у-а. Но ето, че и пред нея стои неразрешената мистерия как жените избират мъжете, с които спят?

За мъжете е по-лесно. Те виждат цици. Ако това не подейства достатъчно - задник. Някои предпочитат бедра. Три основни източника на ерекция. С еволюционния ход, разбира се, мъжкият пол сравнително контролира порива си да се съвкуплява с де що мърда и се нуждае от допълнителни атракции, но в основата си всичко за тях е Бермудския триъгълник от цици-дупе-бедра, който директно ги удавя в някоя G-точка.

Но какво става с жените? Те очевидно нямат нужда от конкретен източник. Всичко е в главата им! Те си измислят това, което на пръв поглед не виждат у дадения господин, а за размерите на подводницата, която ще пуснат в триъгълника си само могат да гадаят, защото той никога не е това, което ти казват, че ще бъде. Г-ца Маркова си представяше как разисква тезата си на някоя голяма научна конференция, където изтъкнатите учени пак зяпат в издутата ѝ бяла престилка и питат недоверчиво, но сериозно:

- Какво искате да кажете с това, Маркова? С какво това, че правите фелацио на Тенев, защитава тезата ви? И вие очевидно сте го посочила като основен, в някои периоди и единствен източник на конилингус за вас от 13 години, това достатъчна база ли е за заключения?

- Именно !- отговаряше тя на въображаемата научна комисия и продължаваше:

- Понякога жените позволяваме на един-единствен мъж да обсеби цяла декада и повече от най-пълноценните ни години, защото не се водим от рационални и логични причини. Те биха ни накарали само да ги зарежем. Твърдя господа, че женския мозък има доказана аномалия в това да приписва несъществуващи качества и това да влияе на сексуалната ѝ възбуда!

- Маркова, загубихте ни, покажете си циците и да приключваме! - завършваше възрастният председател на нейната ежедневна конференция и тя все не можеше да се докаже. Една пропиляна научна кариера! Чехълчета до живот, за който не може да защити правотата си. И за който се чука с Тенев и е позволил да се срине до 3.50 в поза задна прашка. Та там няма какво толкова да правиш? С какво си заслужил тази оценка? Докато не се сетиш, че подлият учител просто иска да те прати на поправителен.

Всичко в живота на г-ца Маркова й се струваше порочен кръг, докато не разбра, че възрастните й колежки са успели да убедят директора, фен на модата , проявена само в нейното облекло, че тя трябва да бъде отстранена. Знаят старите хиени и за подвизите й с Тенев и са готови да извадят кирливи факти, ако тя реши да спори. Нещата не изглеждат добре, Тенев се покрива без да я защити и г-ца Маркова вече е убедена, че веднъж да свърши цялата тая история и ще му бие шута без вече много да му мисли.

Но засега нещата не изглеждат розови. Учениците й я харесват, но те нямат думата. Единственият й ход е да убеди родителите да се застъпят за нея. Но това е твърде смело. Нима майките ще я защитят? Дреме им на тях, следвайки правилото „територията си е нейна, да се оправя“. Остават само татковците. И двете неща, които въпреки че са ѝ създали куп неприятности, все пак никога не са я предавали. Но как да стигне до мъжете? Не са те основните посетители на родителски срещи.

Реши да използва Тенев и почти го принуди със заплаха да каже на жена му и отъркване с гърди за „отличен 6“, да свика негова родителска среща за измислен футболен мач, в който да участват и родители и съответно, когато предаде това на учениците си, в салона му в уречения час се появиха само татковци.

Това беше моментът за действие. Г-жа Маркова се бе издокарала да изглежда на 32 и носеше умопомрачителна рокля. Гърдите ѝ бяха в нападателна позиция и привлече вниманието от самото начало, като ходещ червен картон.

Никой татко не разбра какво говори тя. Само знаеха, че трябва да се върнат и да подпишат с жените си подписка за оставането ѝ в училище. Тя цъфна на бюрото на директора още след два дни.

Г-ца Маркова остана напук на всички лелки, които си премятат гърдите, докато се къпят и им напомни, защо трябва да се грижат за тях до последно.

Никога повече не вкара в употреба мощната си сила, но оформи едно последно правило за кодекса на едрогърдите жени:

  1. Когато една врата се затвори, никога не забравяй КЪДЕ си скрил ключа!

 

 

 

 

  
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите