Банският костюм може да извая ново тяло

2017-06-22 14:43:57, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Стил

Как да си служите с него

Банският може да промени формите ви, да извая съвършено нов силует, дори – да ви направи по-високи, ако трябва. Вижте няколко съвета, които ще ви послужат да коригирате онези черти от тялото си, които не харесвате.
 
Дълги крака
Стремежът да ги имаме се мери само с мечтите за красивия бюст,  затова, за да си ги доставите, потърсете си бански с висока талия и изрязани бикини. Моделът прашки отива на идеално оформени задни части, затова помислете два пъти, преди да го обуете.

В никакъв случай не носете боксерки на плажа, ако имате къси крака – те ги скъсяват оптически и въобще правят фигурата по-трътлеста.
Но трябва да се внимава и с изрязаните цели бански – с тях ниските жени изглеждат с несъразмерно дълги крака.
 
Секси бюст
Лекомислено купуваме бански с банели, за да изглеждат по-големи гърдите ни, обаче това е грешка – банелите повдигат, но за увеличаване на размера на гърдите си трябват подплънки – търсете силиконови.
Ако имате малки гърди и цял бански, не го обличайте, освен ако не е с твърди чашки и банели. Същото важи и за спортните модели бански със сутиен тип препаска – сплескват гърдите.

Стегнат корем
Тук на помощ идват целите бански, които прибират корема.  И някои половинки имат на бикините специално пришит колан за стягане, предназначен за раждали жени.


Тесен ханш
Отпуснатите задни части са драма, която е решима с бански с долнище боксерки, модели с поличка или парео, завито около ханша.
 
 Но, момичета, най-важният ни съвет е да носите това, с което се чувствате добре, да се харесвате и обичате, независимо от размера на ханша, гърдите и всичко останало - това сте вие, готови да покорите света!

Калина Антонова
Снимки: pixabay.com 
Сподели
Етикети: Мода / Стил /
Коментирай
Покажи коментарите