Българка спечели световен конкурс за красота в Турция

2016-04-17 17:42:15, публикувано от Калина Антонова в / Случки / Личности

18-годишната Анна Мария Ваклинова взе и специалната награда Fashion look

 
Още едно доказателство за красотата на българските жени
: Анна Мария Ваклинова триумфира на престижния конкурс Future Fashion Faces в Турция, съобщава ARTNEWS.
18-годишната красавица, която учи в 133 СОУ "Александър Сергеевич Пушкин", е оценена по достойнство от журито на международното състезание и взе първата награда във възрастовата категория от 16 до 20 години.


Конкурсът се е състоял в Анталия през март и в него са участвали момичета от 15 държави: Франция, Португалия, бившите съветски републики, Шри Ланка, Намибия и др. Състезанието се провежда в две възрастови групи - от 16 до 20 години и от 20 до 26 години.
 
Зеленооката красавица приковава вниманието на специалистите с нежната си и съвременна красота, и заслужено печели и специалната награда Fashion look.


В дефилетата Анна Мария се представя с тоалети на български дизайнери, официална рокля на модна къща Princess, национален костюм на "Шевица"-Благоевград, и тоалет на "Пирус" – Сандански.


Въпреки че е само на 18 години, Анна Мария бързо си пробива път в модните среди и вече има изяви на модна фиеста "Албена - 2015 г., Sofia Fashion Week 2015-2016 г. и други модни форуми.
Тя е висока 175 см., с гръдна обиколка/талия/ханш - 80 см./62 см./88 см.
 
Future Fashion Faces WORLD е конкурс за професионални модели (мъже и жени), който има за цел да демонстрира техните умения на модната сцена. Манекени от цял свят участват с последните колекции облекла, бански костюми, бижута, обувки, прически и аксесоари.
Сподели
Етикети: Случки / Личности /
Коментирай
Покажи коментарите