ТОП причини жените да обичат часовниците и техният изчистен стил

2017-07-23 , публикувано от Камелия Петкова в / Мода / Аксесоари
Изчистената визия на едни дамски часовници определено се харесва на дамите. Ако преди години те не обръщаха внимание на носенето на маркови часовници и логично най-продаваните оригинални часовници бяха именно тези за мъжката част от населението, то днес това далеч не е така. Днес в същото време все още се продават най-много мъжки часовници на глава от населението. Това обаче се дължи не толкова заради увлечението на господата по мъжки часовници с цени по джоба, колкото от това, че много дами си падат по мъжки часовници. Във всеки един магазин за часовници в София могат да се забележат много жени, които търсят предложения на големите производители на луксозни часовници. Те търсят, както дамски предложения, така и много мъжки часовници.

Причина за това е фактът, че дамите обожават да носят мъжки неща. Така стои например въпроса с парфюмите. Мъжките скъпи часовници не отстъпват. Те са идеален подарък за много мъже, ако не станат на китката на жената или пък по-скоро ако не и харесат как се комбинират с тоалетите и. В същото време въпросните скъпи часовници за господа са с изчистени линии и дизайн. Малките циферблати и леките златисти или сребристи нюанси могат да се съчетават по чудесен начин с редица рокли, обувки и поли. Всъщност дамите знаят това и поради тази причина не спират да издирват най-добрите предложения на часовници Casio или пък най-изчистените варианти на часовници Rado.

Самото носене на часовници от дамите се разглежда, като положителен знак. По този начин те се стараят да бъдат красиви, което е закодирано в тяхното днк, но в същото време, за разлика от обеците и гривните, едни Fossil часовници дават усещане за контрол над времето. Жените могат да бъдат в крак с времето, а това на свой ред може би ще ни отдалечи от моментите, в които сме свикнали да казваме, че жените винаги закъсняват. Тази черта на скъпи часовници със сигурност ще се хареса на господата.
Сподели
Етикети: Мода / Аксесоари /
Коментирай
Покажи коментарите