Пламъци в косите

2014-04-19 08:00:11, публикувано от Слава Зарева в / Красота / Коса

Положителните качества на червената коса


Червенокосите жени са винаги привлекателни и интересни, независимо дали цветът на косата им е естествен, или боядисан. Имах съученичка с морковени къдрици, на която тайно завиждах още в 7-и клас, защото беше омагьосващо хубава, независимо дали носеше плитки, опашки или кок.

Червената коса отива и на тъмна, и на светла кожа, а в комбинация със сини или зелени очи е просто великолепна. Червената боя за коса ми се струва по-дълготрайна от другите нюанси - не знам защо е така, но е доста удобно, особено за лятото: може да се боядисвате не през 30, а през 40 и дори - 50 дни, и изсветляването винаги е в непредвидими оттенъци, което е интересно и за самата им притежателка, и за околните. Когато започне да израства, и кестенявият, и русият цвят в корените не е толкова драстично различен.


Модерните нюанси: тъмночервено към пурпурно, и оранжеворусо. И двата се открояват много красиво, независимо с тоалети в какъв цвят сте облечени, но с бели дрехи са наистина неустоими!

Съвет: Ако не сте сигурни дали ви отива, можете да пробвате първоначално с няколко кичура, и щом се харесате, следващият път да избухнете в огненочервени пламъци в косите. Огън, следвай ме!

Калина Антонова  
Снимки: pinterest.cim
Сподели
Етикети: Красота / Коса /
Коментирай
Покажи коментарите