Декотерапия

2013-10-27 13:18:06, публикувано от Слава Зарева в / Дом / Полезни идеи

Най-добрият начин за себеизразяване и почивка

Ставаме интериорни дизайнери с лечебна цел, както съветват модерните практики, заляли Европа. Декотерапията е сред най-актуалните техники за себеизразяване и релакс според учените.


Когато ви е невъзможно да се концентрирате, било то заради работни, любовни неволи или друг проблем, обърнете се към въображението си и го насочете към разхубавяването на дома. Ангажирайте мислите си с подобряване на обзавеждането, и тегобите ви ще намерят по-бързо и правилно разрешение сякаш от само себе си.

Предекорирането на стаите също така помага за по-добро себеизразяване.

Когато се обгръщате с неща, които сте създали сами или просто ги харесвате и заместите с тях купешките мебели, заявявате определен тип позиция.


Изненадайте половинката си с вещината на бояджия, освежете дивана в хола и плочките в кухнята. Не са нужни прекалено сложни трансформации – можете да направите чудеса вкъщи, въоръжени само с парче плат или бои за дърво и пластмаса.

Пъстър шал, преметнат през стола, цветна рамка на картината, разместване на масичките в дневната – каквото и да предприемете, ще ви подейства благотворно.

Слава Зарева
Снимки: pinterest.com

Сподели
Етикети: Дом / Полезни идеи /
Коментирай
Покажи коментарите