Футуристични тенденции в маникюра - галерия

2017-09-21 09:22:17, публикувано от Калина Антонова в / Красота / Маникюр

Нокти с цветовете на бъдещето


С новата колекция "Shape Your Future" есен/зима 2017-2018  ProNails се отдръпва от силните, живи, ярки и наситени цветове и ги пренася на следващо ниво: над и отвъд постминимализма.

Тенденциите от модния подиум се забелязват и върху ноктите, като минималистичната в момента е водеща за предстоящия сезон.


J.W. Anderson, Jil Sander, Stella McCartney и Hermès играят с обема, формата и шепнещите цветове, които вървят буквално с всичко, което вече притежавате в гардероба си.

"Shape Your Future" на ProNails е вдъхновена още от модните предложения на Valentino, Ann Demeulemeester TRUSSARDI и ACNE Studios.Минимализмът създава празно пространство, което оставя място за интерпретация и креативност. Можете да персонализирате този стил с абстрактен или геометричен nail art, за да му дадете концептуално, но загадъчно усещане. А широко популярната остра форма на нокътя ще му придаде футуристичен вид.


Цветовете на бъдещето са приглушените нюанси – онова, което се нарича "помеждутъчни" цветове. Всеки от тях съдържа както студени, така и топли елементи и те попадат между известните цветове, за които вече имаме имена. Колекцията "Shape Your Future" включва шест цвята, всеки със специфично име и характер.


Двуцветна визия с розово-лилаво и моряшко сиво с добавени футуристични конфети, текстура с графични щампи, специален ефект и блясък.
 
Не се колебайте да комбинирате тези цветове: розово-сиво, розово-червено, аква-сиво, розово-лилаво, шоколадово с лилав подтон, сив морско син цвят с лилав подтон.

Визия двуцветни нокти бордо и тъмнокафяво, завършена с мат, специален ефект и текстура с графични щампи.

Тези различни двуцветни визии "вървят като кафе и сметана": розово-лилаво и моряшко сиво, бордо и тъмнокафяво и бледосиньо и тъмнокафяво.


Визия двуцветни нокти бледосиньо и тъмнокафяво, завършена с мат и специален ефект.
Във всяка от тях двата цвята от колекцията са използвани, за да създадат един страхотен маникюр.


Геометрично омбре

Тези двуцветни визии са разчупени чрез добавяне на фини футуристични акценти – конфети, графични принтове, пигменти, щампи, специален ефект, геометрично омбре, мат и блясък.

 
Визия с футуристични пигменти
 
Снимки: © ProNails
Сподели
Етикети: Красота / Маникюр /
Коментирай
Покажи коментарите