Как да се избавим от разширените вени по естествен начин?

2017-07-18 14:04:46, публикувано от Камелия Петкова в / Полезни идеи
Чувствате ли се стресирани от това, че колкото и внимание да обръщате и грижи да полагате за краката си, състоянието на вените ви продължава да се влошава?

И при мен се беше получила абсолютно същата ситуация неотдавна. Най-големият ми страх беше, че така и няма да успея да намеря решение на проблема и щях да се окажа с крака в толкова лошо състояние, че с напредване на времето нямаше да мога да ги ползвам дори! Да, категорично краката ни са изключително важна част от тялото ни.

Така, че – зададох си следния въпрос: как всъщност човек би могъл да се освободи от болката? И как всъщност човек би могъл да предотврати появата на разширените и паякообразните вени?

Заболяванията на вените могат да бъдат провокирани от редица фактори. Като започнем от стойката на тялото и позите, които заемате в ежедневието си и стигнем до емоцците, които изпитвате – много неща имат свойството да оказват влияние върху кръвообращението ви. Но влиянието върху всички тези фактори би могло да бъде разделено на две стъпки. Следвайте тези конкретни стъпки и не само, че ще се избавите от разширените вени, но и ще се сдобиете с изключително добре изглеждащи и здрави крака за цял живот. 

Ето и какви точно са тези две стъпки:

Забележка:
Една допълнителна първа стъпка може да се изисква ако някои от вените ви са вече разширени над определена степен. Ако вашият случай е именно такъв, първо се погрижете те да бъдат третирани по правилен начин. В противен случай по-старите ви разширени вени може да попречат на всичките ви усилия, които ще положите за изпълнението на двете стъпки от системата, която ще ви предложим в настоящата статия. 

Намалете налягането върху вените си

За да се избавите от разширените вени по естествен път, първо ще трябва да намалите налягането и натиска върху тях. Вашите вени, особено тези, които са разположени в краката ви, имат за задача да изпомпват кръвта нагоре, по посока на сърцето, в пълно противоречие със законите на гравитацията. В случай, че сте предразположени към появата на разширени вени, тази допълнителна работа на долната част на тялото ви може да доведе до разширяване на вашите вени. 
Сподели
Етикети: Полезни идеи /
Коментирай
Покажи коментарите