Мир и любов в целия вход – мисия възможна!

2017-08-31 15:05:48, публикувано от Камелия Петкова в / Дом / Полезни идеи
Забравете за междусъседските разпри

Всеки е изтръпвал при вида на белия лист със ситните букви във входа, носещ гръмката вест – ОБЩО СЪБРАНИЕ! Няколко часа изнервени разговори, няколко теми на дневен ред и никакви решения.  В динамичното ежедневие, което води човек, все по-малко има възможност, а и желание да поема нови отговорности, извън работната дейност, които най-често се оказват особено неблагодарни.

Основни проблеми:

Какво трябва да правим

Как можем да го направим

Как да накараме всички да се включат

Всеки, който се е наемал да организира съседите, може с две ръце да подкрепи тезата, че това е мисия невъзможна. Но точно тук идва мястото на така наречените „професионални домоуправители“ или хората, които внасят ред в хаоса. Това са хората , които знаят как да обединят живущите в режим на етажна собственост и най-важното – да защитават техните интереси.
Професионалните домоуправители осигуряват спокойствие и хармония. Отговарят за всяка една стъпка по пътя на успешното управление на етажната собственост. Стриктно и професионално извършват административната, техническата, финансовата и юридическата част.

Административните въпроси обхващат поддръжка на необходимата документация, провеждане на Общи събрания, изготвяне на Правилник на вътрешния ред и Книга на собствениците.
Техническата част най-общо е свързана с организация на всякакви ремонтни дейности, съдействие при проблеми и аварии, хигиенизация и обезпаразитяване на общите площи и др.
Финансовата дейност е една от най-сложните, която включва изготвяне и управление на годишен бюджет, както и събиране на дължимите месечни вноски.

Юридическото обслужване е изключително важно и помага нещата да се случват както трябва! Осигурява пълно съдействие при процедурата по „саниране“, както и защита на законовите права и интереси на всички участници собственици и ползватели.

Всичко това е свързано с много време и умения, с които професионалистите разполагат!

Предимства:

Спестяване на време за запознаване с длъжността „домоуправител“

Спестяване на време за попълване на огромна документация

Спестяване на обикалянето по етажите за събиране на ежемесечните такси и още много други!

Да не забравяме и най-важното – запазването на добрите междусъседски отношения. За всичко това могат да се погрижат Образцов вход – компания за управление и поддръжка на имоти, жилищни комплекси от затворен тип, етажна собственост, офиси и бизнес сгради. Екип от професионалисти, които на базата на собствения си опит са се погрижили да изградят полезна и работеща услуга, в интерес на заетите хора.

Една от основните причини да е препоръчително да се обърнем към професионалисти е, че управлението на етажната собственост трябва да се извършва ежедневно. Отделно – проблемите и авариите не настъпват само в работно време. 24-часовата телефонна линия винаги е голямо преимущество, а с професионалистите от Образцов вход получавате и възможност за регулярно почистване на входа.

Подарете на себе си и съседите си хармоничните отношения, от които всеки има нужда след края на напрегнатия работен ден, а и винаги е по-хубаво сутрин да срещаш повече усмивки още от входната врата.
Сподели
Етикети: Дом / Полезни идеи /
Коментирай
Покажи коментарите