Най-популярните обувки за 2018 година

2018-09-01 , публикувано от Камелия Петкова в / Мода / Гардероб
Обувките играят важна роля във всяко облекло, както за дамите, така и за господата. В края на краищата, правилният чифт обувки може бързо да направят ви направи магнетични или да съсипят вида ви. Така че, ако искате да изглеждате стилно, е важно да се снабдите с подходящия чифт дамски обувки от DMR, за да завършите и допълнете всеки сет. За щастие, ние можем да ви насочим в правилната посока. Започвайки от тичането по задачи и достигайки до присъствието на гала вечеря, всичко се свежда само до няколко модела обувки, които ще са подходящи за всеки повод всеки повод.

Дамите трябва да имат в гардероба си поне един чифт елегантни обувки с животински принт. Леопардовият принт е предпочитан от по-голям процент дами, но зебровият принт на Том Форд е неотразим. Разбира се, не са изключение и обувките с имитация на змийска или крокодилска кожа.

Дамите са на мнение, че каубойските боти със скосени токчета, са изключително удобни, както за свободното време, така и за работа.

Тази година особена популярност придобиха и обувките с квадратна форма на бомбетата. Тази тенденция започна в летните модели, но естествено се преля и есенните предложения.
Нито един дамски гардероб няма да е пълен, ако не съхранява в себе си маратонки. Тези спортни обувки са почти универсални и позволяват съчетаване с различни стилове дрехи.
При мъжете също има няколко модела обувки, които ще ви свършат чудесна работа.

Кожените мъжки боти от DMR са предпочитани от господата за по-хладните месеци. Те могат да се съчетават какво с елегантен панталон, така и с хубави дънки.

Спортните обувки и маратонки могат да намерят чудесно приложение по време на тренировки, но и в ежедневието, съчетани с ежедневното облекло. Тук са най-функционалните обувки от целия списък. Чифт удобни, но стилни спортни маратонки са задължителни за всеки гардероб.

Докато обувките за бягане са проектирани да се чувствате добре с тях, вместо да изглеждате добре, имаме няколко съвета за избора на подходящата двойка. За гъвкавост изберете стила с минимална марка.

Мокасините са предпочитан модел за летните месеци, когато кракът се нуждае от повече комфорт и свободно място.

Истински хит за поредна година са обувките „Оксфорд“. Повечето мъже вече притежават удобен чифт черни оксфордки, които се носят при по-официални поводи. Въпреки всичко, те изглеждат страхотно в тъмночервен цвят.
Сподели
Етикети: Мода / Гардероб /
Коментирай
Покажи коментарите