Запознайте се по-добре с главните герои на един от най-добрите сериали по FOX ,,Макгайвър’‘

2018-01-24 , публикувано от Камелия Петкова в / Музи / Кино и TV
Един от безспорно най-хитовите приключенски сериали по FOX от 2016 година ,,Макгайвър‘‘ се превърна в безапелационен хит и то само за една година излъчване по малките екрани. Излъчваният по телевизия FOX ,,Макгайвър‘‘ показа историята на младия тийнейджър на име Ангъс Макгайвър, който благодарение на своите умствени и научни качества внедрява мистериозна агенция в правителството на САЩ, чиято цел е решаване на трудни въпроси и спасяване на животи. Но нека ви запознаем и със самите главни герои на един от най-загадъчните сериали по FOX, които някога бихте могли да гледате. Сигурни сме, че няма как да останете равнодушни.

Ангъс ,,Мак‘‘ Макгайвър, който бива изигран от актьора Лукас Тил, е високо интелигентен и удивително находчив американски таен агент, който работи за фондация ФЕНИКС - агенция под прикритие, оперираща под маската на институт за съвети по обществени проблеми. Обучен за техник на бомби в армията, главният герой на сериала по телевизия FOX никога не излиза навън без своя швейцарски военен нож, който използва в обкръжението си като негово преимущество.

Вторият най-важен герой в един от най-интересните сериали по FOX, е Джак Далтън, който е бивш войник от специалните сили на Америка и понастоящем партньор на Макгайвър на бойното поле. Двамата другари от телевизия FOX се запознават докато служат в армията, но за разлика от Мак, Далтън никак не се бои да използва оръжие на полето.

Патриша Тортнън, която краси един от най-харесваните сериали по FOX, е ръководител на фондация ФЕНИКС и според Макгайвър е един от най-успешните тайни агенти в историята на САЩ. Нейната главна задача е да задава целите на екипа.

Един от най-забавните образи в излъчвания по телевизия FOX сериал ,,Макгайвър‘‘, е именно Рейли Дейвис, който работи във фондацията като технически специалист и хакер. Целият хит ,,Макгайвър‘‘ бързо си запази място сред най-добрите сериали по FOX. 
Сподели
Етикети: Музи / Кино и TV /
Коментирай
Покажи коментарите