Стрелец и Козирог в епохата на Плутон

2013-06-27 15:18:40, публикувано от Цвети Войчева в / МИСли / Астрология

Какво очаква тези зодии до 2024 г.


Продължаваме поредицата от хороскопи според влиянието на Плутон, в чиято епоха се случват невероятни неща. Разглеждаме периода от 2008 до 2024 г. и поглеждаме към бъдещето на знаците Стрелец и Козирог.

Стрелец  (22 ноември- 21 декември)
При вас периодът от 17 г., който разглеждаме, е много силно изявен. Стихват чувството за неудовлетвореност и изолираност, игрите, в които се усещате слаби, приключват. Животът  (Плутон) се опитва да ви събуди за други реалности - ирационални, духовни, дълбоко психологически, емоционални и скрити.

В корените на вашето съзнание са се настанили полезни прозрения, които през годините ще доведат до пълно разбиране, тъй че ще се отличите като големи мислители. Плутоновите „черни дни” водят до приливи на лична експанзия, но тя ви освобождава и възвисява, като носи разбирателства и радостно обновление.

Плутон и Юпитер са излезли от  вашия знак и са влезли в сектора, отговарящ за парите ви -  голямата тежест се е вдигнала. 2008 може би е била като цяло щастлива и важна „начална година” по отношение на умението ви да изкарвате пари и на притежанията ви.  

До 2024 г. вашият финансов успех ще зависи отчасти от интуицията, чувствителността и информираността, които сте развили. 2011 г. е поставила начало на едни от най-романтичните години от живота ви. През 2013 г. е вероятно да сключите брак.  

Ще се изправите пред щастлива възможност, може би изискваща преместване и живеене на друго място. Целият период 2011-2019 носи вдъхновение, творчество, романтика, финансови операции и приключения! Но тези приятни неща може да са в конфликт с парични, сексуални  и практически нужди, особено през  2014-16. Пригответе се да направите своя избор!

Козирог (22 декември – 19 януари)


17-годишна революция идва в живота ви от 2008 г. до  2024 г., една промяна по-дълбока и по-пълна от всяка друга преди това, една промяна, която ще ви осигури повече радост и щасти,е отколкото някога сте имали.  Най-интензивният  период на това влияние зависи от вашата рождена дата.

Козирозите, родени на 22 или 23 декември, са изпитали силата на този пик през  2008 и 2009. Ако сте родени на 19 или 20 януари, то тогава 2022/23 (и малко от 2024 г.) носят вашата върхова интензивност. Ако сте родени между тези дати, преброите дните от 22 декември до раждането ви, след това разделете това число на 2, и го добавете към 2008-а година – това ще ви даде вашата приблизителна „върхова година”.

Промяната се съсредоточава във вашето усещане за щастие, основно защото планетата, която я предизвиква, при вас ръководи радостта, оптимизма и сбъдването на желанията. Но това ще се проявява по много начини. Ако някой обикновен наблюдател си поговори с вас, ще реши, че вашите цели са претърпели пълна трансформация. Например, ако сте искали да учите право, сега това е зъболекарство или история. Или ако преди сте искали да живеете отшелнически, сега искате слава и улиците на Ню Йорк.

Но тези промени в социалните контакти и цели са просто външна проява на дълбоки вътрешни метаморфози. Всичко, което е статично у вас, ще бъде изкоренено или отметнато настрани. Всичко, което е било като семе, чакащо своя шанс да поникне, сега ще расте и цъфти. Вашето истинско бъдеще идва.

Скрити таланти ще се изявят – и скрити желания също. На повърхността ще излязат вашите умения за разследване и проучване, за лекуване. Вашата сексуалност също ще се задълбочи. Трансформацията може да засегне вашите най-близки връзки. Възможно е да се отдръпнете малко, за да почувствате „своя път” през тези промени. Ще се чувствате доминиращи, отговорни за другите, така че бъдете нежни и внимателни през тези години.

Астропрогнози за Водолей и Риби

 Цвети Войчева по материали на Тим Стивънс
Снимки: pinterest.com
Сподели
Етикети: МИСли / Астрология /
Коментирай
Покажи коментарите