Тенденции и акценти при мъжките дънки

2018-06-20 , публикувано от Камелия Петкова в / Гардероб
Ако в началото са били създадени като издръжливо и удобно работно облекло днес дънките са безспорен лидер в стайлинга на всеки човек. Те са акцент в гардероба на дамите и впечатляват със своето многообразие от цветове, щампи, бродерии и всякакви украси. Не по-малко атрактивни като дизайн и модни акценти са и мъжките дънки. Безспорно това е облекло, което не е от най-скъпите дрехи в нашия гардероб, но определено е най-удобното и практично за ежедневието. Къси или дълги те са прекрасно допълнение към модната тениска и спортно –елегантна риза. За офиса, за разходка, тези мъжки дънки са универсалното облекло, което пасва на всеки вкус и стил.

За да са наистина удобни и практични е добре вашите нови мъжки дънки да бъдат избрани спрямо точния ви размер. Днес тенденциите са насочени към слим линията не само при дамските, но и при моделите предназначени за мъже, но въпреки това не избирайте твърде вталени и тесни, тъй като рискувате да изпитате дискомфорт. Летните модели е препоръчително да са една идея по-широки, за да могат да осигуряват желаната прохлада. Подбора трябва да е свързан не само с това, дали изглеждате добре в огледалото, но и дали новите Ви дънки са достатъчно удобни и тялото Ви ги приема добре.

По отношение на цветовата гама мъжете са традиционалисти и типичните нюанси са в синьо или сиво. Това ги прави особено практични за да бъдат използвани като облекло за офиса, разходка в планината или в парка. Класиката при мъжките дънки е тъмносиният цвят, подходящи най вече за зимния сезон. При летните модели се наблюдават по-светли тоналности, протъркани, намачкан ефект, кантове  и дори изцяло бели дънки. Плата тук е доста по-тънък и създава комфорт на тялото дори в горещите летни дни. За да се винаги в крак модните тенденции заложете на висококачествени мъжки дънки от доказани марки, които ще откриете във Fashionmix  .
Сподели
Етикети: Гардероб /
Коментирай
Покажи коментарите