Топ 3 в модерната естетична медицина

2017-10-17 10:20:06, публикувано от Камелия Петкова в / Красота / Тяло / Лице

Тенденциите в разкрасителните процедури се променят и развиват с всяка секунда. В момента обаче има няколко начина, с които да постигнете мечтаното съвършенство. Представяме ви 3-те най-актуални стъпки в естетичната област, към които родните звезди са буквално пристрастени.

 

Корейски хиалурон

 

Инжектирането на хиалурон, не само в устните, за да станат по-сочни и плътни, но и в първите бръчки, за да бъде възстановен свежият вид на кожата ни, са абсолютен хит в последните години. Най-коментирани обаче са корейските продукти в областта, което не е никак чудно, имайки предвид, че дамите от корейски произход, са едни от най-добре изглеждащите и запазени жени в световен мащаб. Към момента на българския пазар можете да откриете само една марка хиалуронови ампули, които са с гарантирано качество и се внасят от Корея, а именно Revolax. 

Повече за тях можете да откриете на Facebook: https://www.facebook.com/Revolax-Bulgaria-701228290036767

 

Повдигане на дупето с вакум

 

Ултрамодерната технология, която дренира тялото, премахва целулита, но същевременно има стягащ и повдигащ ефект, е заразила редица родни звезди. Сред тях са еротичният модел Ася Капчикова, топ моделът Бориса Тютюнджиева, певицата Алисия, Маги Джанаварова и други. Апаратът, с който се постига въпросният ефект може да се намери само в няколко клиники у нас, тъй като е съвсем нов за ширините ни. Най-популярната сред тях е клиника Magic Line, която се намира на  бул. “Джеймс Баучер” 83-85, ет. 1, офис 1. За повече информация, можете да последвате страницата им във Facebook: https://www.facebook.com/Revolax-Bulgaria-701228290036767, или да се консултирате на телефоните за контакт:

 

Силиконови импланти с доживотна гаранция

 

Силиконовите импланти са актуална тема сред дамите от доста години насам. В тази посока обаче естетичната медицина също е претърпяла голяма градация и към днешна дата може да се похвали с импланти, които имат доживотна гаранция и не се налага след поставянето на силиконовия бюст да мислим за следващата инвестиция, която ще изисква поддръжката. Най-коментираните импланти са BellaGel, които за отрицателно време се превърнаха в лидер на българския пазар. Продуктът е от най-висок клас и гарантира качество, което не налага повторни интервенции във времето.

Сподели
Етикети: Красота / Тяло / Лице /
Коментирай
Покажи коментарите