Започнаха снимките на Mamma Mia! Here We Go Again

2017-08-23 19:25:43, публикувано от Камелия Петкова в / Музи / Кино и TV

​Десет години след като Mamma Mia! покори света към екипа се присъединява и Лили Джеймс


Пригответе се да пеете, да танцувате, да се смеете и да обичате отново с музикалното приключение на 2018 г. Mamma Mia! Here We Go Again, чиито снимки започнаха вчера, 22 август.

Десет години след като Mamma Mia! покори света и направи боксофис от над 600 милиона щатски долара, добре познатите герои ни канят отново да посетим приказния гръцки остров Скопелос в чисто новия мюзикъл с песните на ABBA. Към любимите актьори, които се завръщат в продукцията, се присъединява и звездата от Пепеляшка и Зад волана Лили Джеймс.
 
Продуценти на Mamma Mia! Here We Go Again са Джуди Креймър и Гари Гьоцман, които са сред създателите на първия филм. Креймър също така е продуцент и създател на едноименния световноизвестен мюзикъл, игран стотици пъти на сцена в различни държави.
 
Ол Паркър е сценарист и режисьор на продължението на кинохита по идея на Катрин Джонсън, Ричард Къртис и Паркър. Бени Андерсън и Бьорн Улвеус отново ще се погрижат за музиката във филма и ще бъдат изпълнителни продуценти на продукцията. Том Ханкс, Рита Уилсън, Филида Лойд, Ричард Къртис и Ники Кентиш Барнс са останалите изпълнителни продуценти.
 
В Mamma Mia! ще видим носителката на „Оскар“ Мерил Стрийп като Дона, Джули Уолтърс в ролята на Роузи и Кристин Барански като Таня. Аманда Сейфрид и Доминик Купър също ще се превъплътят в Софи и Скай, а Пиърс Броснан, Стелан Скасгард и носителят на „Оскар“ Колин Фърт отново ще играят тримата вероятни бащи на Софи: Сам, Бил и Хари. Сюжетът на филма ще пътува във времето, за да покаже как измамните връзки от миналото се отразяват на настоящето, а Лили Джеймс ще влезе в ролята на младата Дона.
 
„Толкова се вълнувам, че невероятният оригинален актьорски състав ще се завърне и нямам търпение да посрещна новите актьори на снимачната площадка на Mamma Mia! Here We Go Again“, казва Джуди Креймър. „Беше много забавно да търсим новите попълнения и ще бъде истинско удоволствие за екипа да опознае героите, тяхното минало и настояще и да продължим да разказваме историята оттам, където я оставихме. И отново да я пресъздадем с песните на ABBA.“
 
Mamma Mia! Here We Go Again идва в кината на 20 юли 2018 г.

Източник: "Форум Филм България"
 
Сподели
Етикети: Музи / Кино и TV /
Коментирай
Покажи коментарите