Зара Ларсон в ексклузивна колекция

2017-02-24 09:00:24, публикувано от Калина Антонова в / Мода / Случки / Гардероб / Личности

Шведската попсензация в сътрудничество с H&M


Прочутата марка обявява с гордост сътрудничеството си със Зара Ларсон – един от „30-те най-влиятелни тинейджъри за 2016“ според класацията на сп. Time – по случай излизането на пазара на първия ѝ дългосвирещ албум по-късно през тази пролет и бъдеща ексклузивна капсулна колекция.H&M продължава да работи в посока подкрепа и сътрудничество с музикални таланти, обединявайки сили със Зара – шведската певица и композитор, която се очаква да затвърди своя пробив в индустрията с албума, наречен “So Good”.

Онлайн клиентите на бранда имат възможност да запазят предварително албума на hm.com, което ще гарантира автоматичното му добавяне в Spotify профилите на почитателите на момичето в деня на световната премиера.


„Винаги съм била сред почитателите на марката, защото тя е точно толкова забавна и привлекателна, колкото и достъпна за младите момичета, а това са основни неща за мен!”


Колаборацията включва и ексклузивна капсулна колекция, разработена от Зара Ларсон и дизайнерския екип на H&M, и отразява личния стил на звездата - съчетава успешно елементи от стрийт облеклото с препратки към сценичните ѝ костюми.

Ще я открием в избрани магазини и онлайн от 18 май.
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите