Жените са безсъници

2017-05-18 10:58:33, публикувано от Камелия Петкова в / Емоции / Любов и секс / ОТличен опит

Съвет към мъжете, от Пепи Гърбучева

Жените, приятелю, са безсъници. Тровят със сладкия си мед сърцата на мъжете, клокочат като гейзер в телата им, способни да взривяват и да изпепеляват всичко без остатък в тях.

Жените, приятелю, са загадки. Загадки, орисани да гъделичкат, да провокират, да те омайват така, че дъх да не можеш да си поемеш, и да се чудиш какво всъщност се случва. Умеят да финтират ловко, а ти какво? Озовал си се кюпа!
Гледаш ги привидно топли, слънчеви, позитивни, а дълбоко в същността си са хлъзгави, коварни и мъгляви.

Жените, приятелю, са Очарователно дразнещи със своите настроения и вроденето им непостоянство, щедро надарени от природата с артистизъм, който не пропускат да демонстрират при всеки сгоден случай! Но пък при всеки сгоден случай Ти им прощавай!

Жените, приятелю, са по-сложни от играта на шах. Защото, колкото и да се мъчиш, не ти е дадено да отгатнеш как ще изиграят следващия си ход. Ти може и да си въобразяваш, че си Цар, но в края на краищата се оказваш обикновена пешка. Жените наистина са безсъници, но ти не се отказвай от тях с лека ръка. Не отвръщай глава, когато ти поднасят умишлено отровата! Защото, като се замислиш, не можеш без нея!

Илюстрация: pixabay.com
Сподели
Коментирай
Покажи коментарите