Звезди отпразнуваха рожденият ден на Керамо

2016-12-10 14:31:21, публикувано от Камелия Петкова в / Истории
КЕРАМО ШОУРУМ СОФИЯ отпразнува една година от своето откриване с лъскаво парти, куп звезди,  предприемачи  и с много настроение. Организацията на събитието бе поверена на безспорния лидер в това – лорд Евгени Минчев.

На рожденият ден присъстваха не само клиенти и приятели на фирмата, но и утвърдени имена от областта на архитектурата, строителството и дизайна – всички те убедени в едно – добрият дизайн не само учи, но и възпитава. Високото ниво на обитаване изисква нов тип култура, повече познания и задълбочен интерес в сферата на дизайна. Защото потребността от обитаване на естетически издържана среда е вътрешна необходимост за предявяващия все по-големи и все повече изисквания съвременен човек.

КЕРАМО е лидер на пазара в България в предлагането на обзавеждане за баня от най-висок клас. В него ще откриете продукти на световни лидери в бранша, ще получите професионална консултация от експерти и ще имате възможност, съобразно вашите лични изисквания за стил и вкус, да имате индивидуален архитектурен проект. След официалната част тържеството рожденият ден продължи по ритъма и музиката на Орлив Павлов и неговата група.
Официален сайт КЕРАМО - keramo-bg.com
Сподели
Етикети: Истории /
Коментирай
Покажи коментарите