Колко бързи са бързите кредити?
Няма ден, в който да не се нуждаем от разрешаване на даден въпрос спешно. Не винаги обаче успяваме, когато в случая са намесени и парите. Те са ресурса, който в съвременното общество са движеща сила и е безспорен факт, че без пари не се живее пълноценно.
Спалнята трябва да се пази чиста
Спалнята в дома трябва да се пази чиста. Това важи, както за мърсотията, така и за чистотата от към шум и светлина. Факт е, че много хора използват своята спалня за офис или кухня, а кувертюри и чаршафи се превръщат в направо грозна картинка. Това се случва заради прекомерната експлоатация.
Куп идеи за булки и младоженци
Какво ще се случи на сватбеното изложение Юбилейното десето издание на BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO ще представи всичко актуално в сватбения бранш в SOFIA HOTEL BALKAN с участието на над 50 фирми, които традиционно представят най-новите тенденции и идеи в организирането на сватбения ден, уникални декорации, булчинска мода, предложения за медения месец. Фотографи и филмови къщи ще покажат модерн
Гранитогрес и стил
Има хиляди начини да внесете стил и индивидуалност в дома или вилата си. Когато държим на това да живеем със замах по неповторим и запомнящ се начин, всичко, което ни заобикаля говори за нашия свободен и творчески дух. Най-вече интериора на дома ни.
Сигурни пари на време
В случай на нужда от спешни пари има на кого да се доверите. Шанс да финансирате семейството си се явява бърз кредит. Въпреки скептицизма на някой хора относно бързи кредити, то те трябва да са наясно, че времената на криминалното финансиране и даване на заеми отмина.