Най-важните инструменти за ремонти от типа „направи си сам”
Притежаването на жилище обикновено се свързва с много и разнообразни видове поддръжка, като правилните инструменти, с които своевременно да отстранявате малките проблеми, когато те възникнат, са от решаващо значение. Тази публикация има за цел да представи един конкретен списък, който може да бъде много полезен за преодоляване на това, пред което новите собственици често ще се изправят. Основните инструменти са - акумулаторен винтоверт, чук, ножовка, рулетка, отвертки, клещи, гаечни ключове, канални ключове, разклонител с удължител и пр.
Малка баня - опитайте се да постигнете финес
Реновирането на малките бани има повече от една причина да ви поставят в затруднена ситуация. Така че преди да направите проекта за тяхното реновиране, има някои фактори, които трябва да вземете под внимание.
Книгите като вдъхновение за промяна в интериора
6 отлични идеи  Разчупването на стандартното, одухотворяване на скучното, доза оригиналност в традиционната идея, необикновени решения на обикновени творчески проблеми – към това се стремят и търсят артистичните натури открай време. Ако и вие сте от тях, може да почерпите от следните страхотни начини за преобразяване на стаите със съвсем малко намеса - няколко книги и под
Как да ремонтираме течащ покрив
Малки покривни течове, могат да бъдат поправени, без помощта на професионален майстор. В този материал ще ви инструктираме как да се идентифицират проблемите и да се направи ремонт на апартамент или къща с дървен покрив например. Опитайте се да отстраните проблемите с теча по вашия покрив в ден, когато покривът е сухо, за да се избегнат ненужни аварии.
Как да накараме гардероба да работи за нас
5 въпроса, които ще помогнат Времето между смяната на сезоните е най-подходящото, за да сложим в ред гардероба си, а с това и живота. Когато нещата в дома са подредени и всяка вещ има своето място, битието ни автоматично започва да се подрежда. Основните въпроси, които трябва да си зададем за всяка дреха в гардероба, се свеждат до следните пет: 1. Става ли ми? 2. В добро състояние