Стрували си да държим парите си на депозит?
Депозитите са основният източник да се привличат пари за дадена банка. Отговорът на въпроса: „Струва ли си да държим парите на депозит?“ е повече от ясен – да, струва си.  Депозирането на пари е инвестиция, която има най-малък риск. Вие давате на банката пари, които тя на свой ред ги инвестира и по-този начин печели, за да може да ви върне заема.
Как да ремонтираме течащ покрив
Малки покривни течове, могат да бъдат поправени, без помощта на професионален майстор. В този материал ще ви инструктираме как да се идентифицират проблемите и да се направи ремонт на апартамент или къща с дървен покрив например. Опитайте се да отстраните проблемите с теча по вашия покрив в ден, когато покривът е сухо, за да се избегнат ненужни аварии.
Как да накараме гардероба да работи за нас
5 въпроса, които ще помогнат Времето между смяната на сезоните е най-подходящото, за да сложим в ред гардероба си, а с това и живота. Когато нещата в дома са подредени и всяка вещ има своето място, битието ни автоматично започва да се подрежда. Основните въпроси, които трябва да си зададем за всяка дреха в гардероба, се свеждат до следните пет: 1. Става ли ми? 2. В добро състояние
Факти и заблуди за бързите кредити
Бързите кредити стават все по-предпочитан начин за придобиване на пари.  Процедурата е по-бърза и одобрението става до минути. Но има и някои факти, които трябва да се изяснят добре, за да не се заблудите, когато теглите такъв вид кредит.
13 нюанса сиво в интериора
Доказателства колко интересен и ценен може да бъде този цвят в обзавеждането Открай време сивото е обвито в лошата слава на скучен цвят, но това просто не е вярно, за което привеждаме доказателства - не едно и две, а 13. Те са за всички, които искат да пребоядисват, прекрояват, преобзавеждат и променят своите жилища - ценни и стилни идеи в сиво. В комбинация с други цветове и подходящо о