Най-стилният маникюр на лятото
Всичко ярко е модерно през лятото Сега е моментът да избухнете в цветове - ярки, весели, слънчеви, наситени, защото няма нищо по-красиво от свежите тонове - и в града, и край морето. Стилният маникюр се познава по това, че е блестящ, но не прекалено, нито е натрапчиво претенциозен и "бъбрив", обсипан с лунички, светлоотразителни ефекти и кичозни шарении. Играта на два цвята не дразн
Маникюр, вдъхновен от филма "Великият Гетсби"
Ноктите са покрити със злато и изрисувани в ретро стилистика Филмът "Великият Гетсби" е модно вдъхновение за много жени, а сега ретро стилистиката се прокрадва и в маникюра.  
Четката не е само за зъби 2
Нови приложни и практични идеи  Дадохме ви няколко идеи  за какво може да се използва старата четка за зъби, а ето че откриваме и нови нейни приложения. Използвайте я за почистване на ноктите - натопете я в антибактериален сапун и изтъркайте добре под ноктите, за да имате ръце, чисти като на хирург. С нея можете да нанесете и масло за подхранване и поддържане на красива повърх
Френски маникюр в 7 стилни варианта
Идеи за цветове и рисунки от палитрата на лятото Френският маникюр, набрал популярност още преди 20-ина години, днес има милиони варианти, от които избираме стилна фото колекция, за да преобразите своето лято!
4 идеи за цветен маникюр
  Топли, ярки и натруфени, те издават закачливо настроение и са чаровни по своему, освен това не се правят чак толкова сложно, колкото изглежда. Четирите варианта, които ви представяме, са чудесни украшения на ръцете и с тях нямате нужда от други бижута. С тях можете да правите всичко, освен да вършите домакинска работа!