Четката не е само за зъби 2
Нови приложни и практични идеи  Дадохме ви няколко идеи  за какво може да се използва старата четка за зъби, а ето че откриваме и нови нейни приложения. Използвайте я за почистване на ноктите - натопете я в антибактериален сапун и изтъркайте добре под ноктите, за да имате ръце, чисти като на хирург. С нея можете да нанесете и масло за подхранване и поддържане на красива повърх
Френски маникюр в 7 стилни варианта
Идеи за цветове и рисунки от палитрата на лятото Френският маникюр, набрал популярност още преди 20-ина години, днес има милиони варианти, от които избираме стилна фото колекция, за да преобразите своето лято!
4 идеи за цветен маникюр
  Топли, ярки и натруфени, те издават закачливо настроение и са чаровни по своему, освен това не се правят чак толкова сложно, колкото изглежда. Четирите варианта, които ви представяме, са чудесни украшения на ръцете и с тях нямате нужда от други бижута. С тях можете да правите всичко, освен да вършите домакинска работа!  
Маникюрът на Кейти Пери и компания
Казват, че е глупаво да си снимаш маникюра... Да, ама не - много световни звезди го правят! Събрахме галерия от beauty ръце на популярни певици и актриси, и ви я показваме! Ето как изглеждат ноктите на Ашли Тисдейл, Деми Ловато, Дженифър Лопес, Кейти Пери, Лили Алън: Така че, мили дами, смело напред с маникюра и снимките :)
Мислете в розово!
Най-модерният маникюр и грим изискват „прашни” пастелни и приглушени нюанси Свежо и нежно, макар и малко необичайно модно лято се задава! През този сезон обикновено гласуваме твърдо за ярките, слънчеви тонове, но сега настроението се променя драматично към по-минорната гама. Бургундско червено, пастелно розово, лилаво – необичайни за топлото време, но дълбоки и "прашни" нюанс