Френски маникюр в 7 стилни варианта
Идеи за цветове и рисунки от палитрата на лятото Френският маникюр, набрал популярност още преди 20-ина години, днес има милиони варианти, от които избираме стилна фото колекция, за да преобразите своето лято!
4 идеи за цветен маникюр
  Топли, ярки и натруфени, те издават закачливо настроение и са чаровни по своему, освен това не се правят чак толкова сложно, колкото изглежда. Четирите варианта, които ви представяме, са чудесни украшения на ръцете и с тях нямате нужда от други бижута. С тях можете да правите всичко, освен да вършите домакинска работа!  
Маникюрът на Кейти Пери и компания
Казват, че е глупаво да си снимаш маникюра... Да, ама не - много световни звезди го правят! Събрахме галерия от beauty ръце на популярни певици и актриси, и ви я показваме! Ето как изглеждат ноктите на Ашли Тисдейл, Деми Ловато, Дженифър Лопес, Кейти Пери, Лили Алън: Така че, мили дами, смело напред с маникюра и снимките :)
Мислете в розово!
Най-модерният маникюр и грим изискват „прашни” пастелни и приглушени нюанси Свежо и нежно, макар и малко необичайно модно лято се задава! През този сезон обикновено гласуваме твърдо за ярките, слънчеви тонове, но сега настроението се променя драматично към по-минорната гама. Бургундско червено, пастелно розово, лилаво – необичайни за топлото време, но дълбоки и "прашни" нюанс
Тъмен маникюр
Дни, преди да предаде щафетата на бонбонените тонове... Сега имаме последен шанс да носим тъмен маникюр, открояващ се красиво на светлата кожа! Той беше особено популярен през студените месеци, което е логично. Със затоплянето на времето и съответно, разголването, когато кожата придобива по-мургав и златист оттенък, приветстваме светлите бонбонени тонове, които ще са много мо